ИЗКУСТВЕН ИНТЕЛЕКТ В ПОМОЩ НА МАЛКИЯ БИЗНЕС
15 August, 2023

 

НАЦИОНАЛНА БИЗНЕС МРЕЖА ПРЕДСТАВЯ:
ИЗКУСТВЕН ИНТЕЛЕКТ В ПОМОЩ НА МАЛКИЯ БИЗНЕС

Дата: 7-8 октомври 2023 г.

Място: Хотел "Империал ризорт", Слънчев бряг

 

Национална бизнес мрежа има удоволствието да Ви представи иновативно обучение, посветено на използването на изкуствен интелект в ежедневната дейност на малкия и средния бизнес в България.

Дигиталната ера настъпва с интересни възможности за оптимизация и растеж. Как да внедрим тези възможности в своите компании? Как да извлечем максимална полза от изкуствения интелект? Тези въпроси ще получат своите отговори на специалното обучение, което НБМ организира на 7-8 октомври в хотел "Империал ризорт" в Слънчев бряг.

 

Програмата на обучението включва:

  1. Работа с ИИ в ежедневните задачи - разберете как изкуствен интелект може да подпомогне ефективно управлението на Вашите задачи и време.
  1. Ефективни реклами с помощта на ИИ - научете как да създавате реклами, които ще привлекат вниманието на Вашата целева аудитория чрез изкуствен интелект.
  1. Създаване на инфографики и изображения - научете как да създавате визуално привлекателни и информативни материали, използвайки средствата на ИИ.
  1. Персонализация на продуктите и услугите с ИИ - научете как изкуствен интелект може да Ви помогне да разберете по-добре Вашите клиенти и да персонализирате предлаганите им продукти и услуги.
  1. Подобрение на проектната дейност - научете как ИИ може да подобри ефективността и резултатите от Вашите проекти.

 

Моля, запознайте се с пълната програма на следния линк:

https://drive.google.com/file/d/1synj7Dqjnoy0rRtPiUQnvBJkF5Ke84xC/view?usp=sharing

 

Обучението е изцяло практически насочено и ще Ви даде инструментите и знанията, необходими за успешното използване на изкуствения интелект във Вашия бизнес. 

Всички участници ще получат сертификат за преминато обучение. 

 

Такса участие:

  • За членове на НБМ: 240.00 лв. (без ДДС)
  • Редовна цена: 280.00 лв. (без ДДС)

 

Таксата включва пълен достъп до всички сесии на обучението, както и самостоятелно настаняване с една нощувка в четиризвезден хотел на база Ultra All inclusive.

Необходимо е участниците да си носят лаптопи.

 

Бонус: Всички участници ще имат възможност за безплатна консултация в рамките на месец след обучението.

 

Не изпускайте тази чудесна възможност да научите как да използвате изкуствения интелект в полза на Вашия бизнес. Попълнете регистрационната форма за участие и бъдете част от нашето иновативно обучение за растеж и успех!

 

Краен срок за регистрация - 29.09.2023 г.

 

За контакти:

Национална бизнес мрежа

Телефон: 02 / 4 23 23 91

Имейл: office@nbn-bg.com

 

Събитието подлежи на промени в зависимост от актуалната ситуация. Следете за най-нова информация на https://nbn-bg.com/ и в социалните ни мрежи.

 

Адрес

1000 София,
ул. „Позитано“ №9,
блок 1, вх. “Б", ет. 2, офис 4

За контакт

Email: office@nbn-bg.com
тел.: 02 / 4 23 23 91
www.nbn-bg.com