ГРУПАМА ЗАСТРАХОВАНЕ ПРЕДЛАГА СПЕЦИАЛНА ОФЕРТА ЗА ЧЛЕНОВЕТЕ НА НБМ
11 July, 2023

Групама Застраховане, част от френската банково-застрахователна група Groupama Assurances Mutuelles, има удоволствието да представи своята специална оферта за членовете на Национална бизнес мрежа. Присъствайки в България в продължение на над 13 години, компанията се отличава като модерна и иновативна, предлагайки разнообразие от застрахователни продукти, които покриват всички аспекти на живота.

Но това не е всичко! Знаете ли, че Groupama е номер 1 в класацията „Любимите марки“ на българския потребител за 2023 г.? Тази почетна позиция бе постигната в оспорваната надпревара, в която участваха близо 62 хиляди души. Групама Застраховане и Групама Вита спечелиха първите места в категориите „застрахователна компания“ и „застрахователен продукт“. Това е ясен знак, че Groupama е предпочитан избор на хиляди доволни клиенти.

 

 

 

Национална бизнес мрежа се стреми към предоставяне на качествени услуги, коректно отношение и успешно развитие за своите фирми-членове. С осъзнаване на важността на качественото застраховане, решихме да установим партньорство с най-добрата компания в областта на застраховането в България - Групама Застраховане.

Искаме Ви представим специалната възможност, предложена от Групама Застраховане за членовете на НБМ. Това е застраховка GroupamaVita на изключително изгодни условия. Тази застраховка се сключва от работодателя в полза на служителите му и техните близки, предоставяйки им уникална възможност за допълнителна здравна грижа.

GroupamaVita е специално създадена здравна застраховка, предназначена за бизнес среда. Предлага се в три нива на здравни пакети, които отговарят на нуждите на компании с различен брой служители - от 5 до 60 и повече. Тази застраховка осигурява широк спектър от болнични и извънболнични медицински услуги. Освен служителите, имате възможността да включите и техните най-близки хора - съпруг/съпруга, партньор с който Застрахованият живее на семейни начала и техни деца до 18 години (студенти в редовно обучение до 26 години).

Освен основното покритие, можете да изберете и допълнителни пакети, които отговарят на специфичните Ви нужди. Това включва здравни услуги за бременни, дентално лечение, стоматология, покритие за битови условия, медицински средства, дневни пари за болничен престой, пакет операции и второ медицинско мнение. Със застраховката GroupamaVita ще можете да се възползвате от пълен обхват на медицинска грижа.

 

Как можете да използвате здравната застраховка Groupama Vita?

Има два принципа за достъп. Първият е абонаментният принцип, който Ви позволява да запазите час при специалистите в партньорската мрежа на Groupama чрез клиентския портал My Groupama Vita. Също така, можете да се свържете с консултантите на Groupama по телефон или чрез имейл. Вторият принцип е възстановяване на разходи и включва посещения извън партньорската мрежа, където трябва да заплатите за услугата при избрания от Вас специалист и да изпратите заявление за възстановяване на разходите с необходимите документи.

 

Защо е полезно да се възползвате от здравната застраховка, предлагана от Groupama?

Да обобщим предимствата:

Фирмите могат да се възползват от данъчни облекчения.

Възможност за плащане на застрахователната полица на месечни вноски, а не само годишен договор.

Валидност на застрахователното покритие в цялата България.

Ексклузивен онлайн портал за работодателите, предоставящ достъп до информация за застраховките и възможност за следене на статуса на щети и консултации с експерти.

 

Не пропускайте тази възможност! Грижата за здравето на служителите Ви е важна! Споделете тази информация с колегите си и се възползвайте от предимствата на застраховката GroupamaVita.

 

За повече информация свържете се с нашия екип по телефона, изпратете ни имейл с въпросите си или заповядайте в офиса след предварително уговорена среща.

 

Екипът на Национална бизнес мрежа е на разположение за Вас!

Адрес

1000 София,
ул. „Позитано“ №8

За контакт

Email: office@nbn-bg.com
тел.: 02 / 4 23 23 91
www.nbn-bg.com