Международна виртуална конференция с водещи лектори в eCommerce, Digital Marketing & Amazon business
11 October, 2022

Първото издание на този международен виртуален формат на конференция и експо зона ще очертае тенденции, очаквания и възможности през 2023 за екипите на онлайн магазините, експертите, които управляват дигиталните маркетингови активности, продавачите в Amazon, доставчиците на услуги в сферата на електронната търговия.

eCommerceConf ще се проведе на 18-ти, 19-ти и 20-ти октомври онлайн. За българи тя ще бъде с безплатен достъп, защото организаторът й Никола Илчев от eCommerce Academy вярва, че по този начин подкрепя българския бизнес и по-конкретно електронните търговци, представителите на рекламни агенции, както и студентите от университетите. Предприемачите и собствениците на бизнеси ще имат възможност да разберат за тенденции, които предстоят и които лично и практично да ползват за повече продажби и по-добро позициониране на дейностите им пред потенциални и настоящи клиенти.

Селекцията от европейски и американски лектори гарантира експертното ниво на събитието, а възможността за нетуркинг в рамките на платформата, където се провежда eCommerceConf, както и разходката из виртуалното експо ще добави стойност към презентациите. Предвидени са и сесии на живо с въпроси и отговори на тема Amazon бизнес, когато на практика гостите ще видят реалните казуси решени на момента.

Топ лектори като Еван Джонсън от Admitat USA, Стивън Поуп, който управлява Amazon агенция с над 300 служители, Раян Креймър, който помага на бизнесите да бъдат успешни при развитие на нови пазари, Алекс Генов, който работи като маркетинг експерт към Zappos и много други, ще говорят по трите основни теми на конференцията eCommerce, Digital Marketing & Amazon business.

Събитието ще даде възможност и комуникация в реално време между участниците, с които регистрирани могат да се свържат и продължат разговори за бъдещи партньорства и съвместни проекти.

Партньори на eCommerceConf са Segmentify, Paragon, helloTAX, както и още над 20 различни компании от сферата на онлайн продажбите и дигиталния маркетинг.

Регистрацията за българи е с промокод, който дава 100% безплатен достъп:
radostna, който можете да ползвате тук: https://ecommerceconf.com/ дo 17.10.2022.

Адрес

1000 София,
ул. „Позитано“ №9,
блок 1, вх. “Б", ет. 2, офис 4

За контакт

Email: office@nbn-bg.com
тел.: 02 / 4 23 23 91
www.nbn-bg.com