Национална бизнес мрежа е партньор на Career Show Tech 2022
28 April, 2022

За поредна година НБМ партнира на водещото кариерното събитие за ИТ професионалисти Career Show Tech 2022, чието тазгодишно издание ще се проведе на 19 и 20 май изцяло онлайн. Национална бизнес мрежа застава зад каузата над 2000 ИТ кадри да се свържат с работодатели от България.

 

Събитието ще се проведе виртуално в модерна платформа, която позволява лични видео срещи с кандидати от ИТ сектора. В платформата всеки работодател може да достига до професионалисти с конкретни умения, години опит, образование и др. Освен лични видео срещи, събитието предлага и целодневна семинарна програма с лекции, дискусии и уъркшопи в сферата на ИТ, високи технологии, кариера и развитие.

 

“Радваме се, че Национална бизнес мрежа застава зад каузата на платформата за работа Career Show. През тази година отново отделяме специално внимание на ИТ сектора и нуждата от специалисти в него. Компаниите предлагат все по-добри условия на труд за ИТ професионалистите, допълнителни придобивки и най-важното - възможност за развитие и участие в международни проекти.” , споделя Симона Харизанова, съосновател на Career Show.

 

Всяка компания може да заяви участие в Career Show Tech на преференциални условия от тук: careershow.bg/employers/