Остават броени дни до старта на Career Show 2021
21 September, 2021

Остават броени дни до старта на водещото кариерно експо за квалифицирани кадри Career Show 2021, което ще се проведе на живо на 29 септември в Sofia Event Center и на 30 септември oнлайн. Формулите си за успех ще споделят специалните гости на събитието Миролюба Бенатова, Левон Хампарцумян, Силвена Роу, тв водещата Десислава Стоянова, младият режисьор Крис Захариев, Йордан Дъбов и много други.

  

"И през тази година сред нашите партньори е Национална бизнес мрежа - така успяваме заедно да допринесем в развитието за връзката между бизнеса и квалифицираните кадри. Двудневното събитие Career Show 2021 ще даде възможност за лична среща между търсещи и предлагащи работа, както на живо в Sofia Event Center, така и онлайн от всяка точка на света.", споделят от организаторите.

 

Career Show е кариерна общност, отворена за всеки, който иска да се развива и да разгърне своя професионален потенциал. През тази година водещото кариерно събитие, част от програмата на общността, ще събере едни от най-големите работодатели в България и Европа с кандидати на живо и онлайн.


Научете повече за участието си от тук: https://careershow.bg/employers/

 

Адрес

1000 София,
ул. „Позитано“ №9,
блок 1, вх. “Б", ет. 2, офис 4

За контакт

Email: office@nbn-bg.com
тел.: 02 / 4 23 23 91
www.nbn-bg.com