Покана за млади предприемачи - 18 октомври 2023г., 15:00 ч.
3 October, 2023

 

 

Национална бизнес мрежа, съвместно с Българската търговско-промишлена палата, имат удоволствието да Ви поканят на представяне на програмата „Еразъм за млади предприемачи“, което ще се проведе на 18 октомври 2023 г. (сряда) от 15.00 ч. в сградата на БТПП (ул. „Искър“ 9, ет. 1. Зала А).

Програмата Еразъм за млади предприемачи осигурява съдействие на европейски предприемачи да придобият необходимите умения за стартиране и/или успешно управление на малък бизнес в Европа. Новите предприемачи се събират и обменят знания и идеи за развитие на бизнеса с опитен предприемач, с когото работят заедно в продължение на един до шест месеца. Престоят се финансира от Европейската комисия.

Програмата е достъпна за нови и за опитни предприемачи. Като нов или начинаещ предприемач /с опит до 3 години/ можете да се възползвате от обучение на работното място в МСП, в участваща по програмата държава. Това ще улесни успешното стартиране на бизнеса или укрепването на ново начинание. Можете също така да се възползвате от достъпа до нови пазари, международно сътрудничество и потенциални възможности за работа с бизнес партньори в чужбина.

Като предприемач-домакин /с опит над 3 години/ можете да се възползвате от нови идеи на мотивирани начинаещи предприемачи, които работят в същата сфера. Понастоящем програмата включва повече от 40 страни в своята схема за мобилност.

Събитието има за цел да представи процесът на кандидатстване, ползите за новите и за опитните предприемачи, съдействието, което БТПП предоставя като посредническа организация.

Представянето е подходящо, както за хора без опит, но с идея за собствен бизнес, така и за предприемачи, с богат опит и менторски умения, които имат желание да се срещнат с млади и иновативни предприемачи.

 

Участието е безплатно, но изисква предварителна регистрация:  https://docs.google.com/forms/...

 

Краен срок за регистрация - 17.10.2023 г.

Адрес

1000 София,
ул. „Позитано“ №8

За контакт

Email: office@nbn-bg.com
тел.: 02 / 4 23 23 91
www.nbn-bg.com