Покана за участие в информационно събитие по процедура "Подкрепа за семейни предприятия, предприятия от творческите индустрии и занаятите"
25 March, 2024

Уважаеми колеги,

Каним Ви да се присъедините към информационно събитие, което ще се проведе на 11 април 2024 година, от 14.00 часа, в хотел Сити Авеню, София.

На това събитие ще Ви бъдат представени всички подробности относно процедурата "Подкрепа за семейни предприятия, предприятия от творческите индустрии и занаятите" по програма "Конкурентоспособност и иновации в предприятията" за периода 2021-2027 г.
Повече информация относно процедурата можете да намерите в прикачения файл.

 

С желание да подкрепим и насърчим инвестициите в тези сектори, сме поканили Светла Маринова да разясни всички необходими детайли относно условията за участие, критериите за подбор на кандидати, както и възможностите за финансиране и обхват на помощта.

 

За лектора:
Светла Маринова е сертифициран управленски консултант с богат опит в проектното финансиране и управлението на проекти с безвъзмездно финансиране от международни донори. Тя разполага с екип от висококвалифицирани професионалисти и партньори с над 10-годишен опит в областта на иновациите, бизнес решенията и подготовката на европроекти. До момента те са спечелили и успешно реализирали над 300 проекта на обща стойност над 60 млн. лева по различни програми и проекти. Светла Маринова е известна със своя висок професионализъм и компетентност в работата по проектно и инвестиционно финансиране. Тя е дългогодишен лектор и обучител по актуални европейски теми, насочени към бизнеса, както и ключов експерт в европейски проекти.

 

Срокът за обявяване на процедурата е второто тримесечие на 2024 година, затова нашето събитие е планирано точно навреме, за да Ви осигури актуална информация и да бъдете подготвени с условията и необходимите документи.

 

Ако имате колеги или партньори, които също биха проявили интерес към тази инициатива, моля, споделете и с тях поканата ни.

 

Цена за участие:

За членовете на Национална бизнес мрежа – безплатно.
За да потвърдите Вашето участие, моля изпратете имейл на office@nbn-bg.com

 

За останалите участници - 30.00 лв. с ДДС (моля, използвайте бутона "Плати сега")

Адрес

1000 София,
ул. „Позитано“ №8

За контакт

Email: office@nbn-bg.com
тел.: 02 / 4 23 23 91
www.nbn-bg.com