Конкурс: Забавната страна на успеха - истории на смелите предприемачи
17 February, 2020

Конкурс

Забавната страна на успеха - истории на смелите предприемачи

 

 

Свикнали сме да говорим за успеха. Свикнали сме да изтъкваме успеха. А той е само горната част на огромния айсберг от усилия, дисциплина и преодоляване на трудности. Когато отмине емоцията от неблагоприятни ситуации, които са преборени, обръщайки се назад, ги виждаме просто като забавни истории, които ни служат като трамплин към постигане на цели.

И понеже все си мислим, че на нас ни се случват най-несправедливите и неприятни случки и няма по-големи каръци от нас самите, то ние от сдружение "Национална бизнес мрежа" създадохме цял един конкурс, за да видим кой участва в бизнес състезанието с най-куция кон (б. а. най-забавната история за успех).

Конкурсът има за цел да погледне с усмивка към предизвикателни истории, да ни срещне със силни личности, да ни запознае с креативно мислене и не на последно място да отговори на странни въпроси - примерно каква е приликата на таралежа с успеха?
Навярно сте чували, че таралежът е птица упорита, не го ли ритнеш - не излита. Ала ритнеш ли го тутакси ще разбереш, че бодлив бил малкият келеш!
Така и успехът има нужда от начален старт, макар и това понякога да се оказва стабилен, бодлив шут.

Ето защо ще се радваме да ни изпратите Вашите забавни бизнес истории, които биха могли да вдъхновят начинаещи предприемачи и смели мечтатели да направят пробива, който отдавна очакват.
Нека загърбим скучната страна и да погледнем към предизвикателствата на бизнеса с усмивка. Да не си позволяваме да губим надежда, защото както е казал Уинстън Чърчил - „Успехът е да се движиш от провал към провал, без да губиш ентусиазъм.”

Кой може да участва:
Може да участва всеки предприемач, който иска да сподели историята на своя успех. През какви трудности е преминал, как ги е преодолял и заслужавало ли си е всичко това.

Историите изпращайте на email: office@nbn-bg.com в прикачен файл с посочени имена и телефон за връзка.

Краен срок за участие в конкурса:
31 май 2020 г.

Награден фонд:
Най-забавните истории, класирани от жури на 1-во, 2-ро и 3-то място ще получат своето признание на специална церемония по награждаване през есента.

 

За компании:
Ако припознавате конкурса като кауза, в която си заслужава да участвате, ще се радваме на Вашата подкрепа и съдействие под подходяща за Вас форма, с което ще получите позициониране на Вашия бранд пред широка аудитория, то пишете ни на email: t.krastanova@nbn-bg.com

Адрес

1000 София,
ул. „Позитано“ №9,
блок 1, вх. “Б", ет. 2, офис 4

За контакт

Email: office@nbn-bg.com
тел.: 02 / 4 23 23 91
www.nbn-bg.com