НБМ съорганизатор на семинара „Културни различия между скандинавските държави и България в сферата на бизнес комуникацията и устойчиво развитие на бизнеса“
19 April, 2019

Сдружение „Национална бизнес мрежа“ като съорганизатор на семинара „Културни различия между скандинавските държави и България в сферата на бизнес комуникацията и устойчиво развитие на бизнеса“ благодари на своите партньори Норвежко-Българската бизнес група и Шведско-Българската бизнес камара за изключително интересното и успешно събитие, което се проведе на 18. 04. 2019 г. с любезното домакинство на Cobuilder International Ltd.

Пред аудиторията бяха споделени незаменими насоки и успешно работещи механизми за преодоляване на културните различия при ежедневната бизнес комуникация между българския и скандинавския бизнес.

Генералните почетни консули на Норвегия – г-жа Венцеслава Янчовска и на Швеция – г-жа Зоя Паунова и почетният консул на Финландия – г-н Красимир Ганчев, официални гости на събитието, запознаха аудиторията с възможностите на финансиране на българския бизнес с норвежките грантове, устойчивия растеж на фирмите със споделен опит от Швеция и финландския модел на образование и лидерство.

Бьорн Еирик Киркеберг представи темата за културните и комуникационни различия между скандинавци и българи и как да комуникираме успешно помежду си.

Бистра Папазова, CEO на Cobuilder International Ltd.  засегна темата за променящата се концепция в кариерното развитие.

Споделените добри практики поставят началото на много възможности за взаимно ползотворно сътрудничество между българския и скандинавския бизнес, за които ще продължим да работим целенасочено с нашите партньори.

 Снимка на Национална бизнес мрежа.   Снимка на Национална бизнес мрежа.    Снимка на Национална бизнес мрежа.

Снимка на Национална бизнес мрежа.   Снимка на Национална бизнес мрежа.

 

Адрес

1000 София,
ул. „Позитано“ №8

За контакт

Email: office@nbn-bg.com
тел.: 02 / 4 23 23 91
www.nbn-bg.com