DiTech Expo и Digital4Plovdiv 2022
7 September, 2022

За Национална бизнес мрежа е удоволствие да бъде партньор на най-мащабните събития за дигитални технологии у нас тази есен - Digital4Plovdiv & DiTech Expo.

На 20 и 21 септември 2022 г. в Дом на културата „Борис Христов“ в гр. Пловдив ще имате възможност да се запознаете с последните новости в сферата на дигитализацията, както и да създадете контакти, които да допринесат за развитието на бизнеса ви.

На седмото издание на Digital4Plovdiv с актуалните тенденции в сектора ще ви запознаят лектори, които са експерти с дългогодишен и доказан опит в бранша – маркетолози, рекламисти, търговци, бизнес консултанти, адвокати, логистични компании, както и бизнес собственици и предприемачи.

Програмата на конференцията е разпределена в два дни, а лекции ще бъдат изнасяни в три зали. Темата на първия ден е Oнлайн маркетинг, а вторият ден ще акцентира върху Онлайн търговия и дизайн. Digital4Plovdiv е част от събитийния календар на Digital4 Foundation, който годишно събира повече от 4 000 посетители. Digital4 инициативи се организират във всички големи областни градове на страната – София, Варна, Бургас, Стара Загора, Русе, Велико Търново.

Тази година над 30 изложителя ще представят своите дигитални иновации, нови софтуерни решения, услуги и продукти на DiTech Expo, което е сред най-големите изложения за дигитални технологии, които се провеждат в страната. На мащабното експо посетителите ще имат възможността не само да се срещнат с представители на водещите компании в областта и да разменят контакти, но и да се запознаят с тенденциите в дигитални технологии, приложими за различни бизнеси.

Радваме се, че в резултат на доброто партньорство с организаторите Digital4 Foundation, Национална бизнес мрежа има възможност да предостави на своите членове преференциални условия за участие.

Повече информация за събитията и билети: https://digital4plovdiv.com/

Адрес

1000 София,
ул. „Позитано“ №8

За контакт

Email: office@nbn-bg.com
тел.: 02 / 4 23 23 91
www.nbn-bg.com