Digital4Burgas 2023: Иновации, технологии и eCommerce, 27-28 април, гр. Бургас
12 April, 2023

Каним ви на 4-тото издание на конференцията Digital4Burgas, което ще се проведе на 27 и 28 април в ICCB - International Congress Center Burgas. Очакват ви 2 невероятни дни изпълнени с емоции, бизнес и нови знания! Изживяване, което ще докосне всички дигитални бизнеси в Община Бургас, а и не само.

Digital4Burgas е част от мащабния проект Digital4Bulgaria, който се провежда на територията на цялата страна и годишно събира над 4 000 участници.

Четвъртото издание на конференцията ще представи нови лектори, ще разгледа ключови теми за бизнеса и ще обърне внимание на теми свързани с нови технологии, иновации и онлайн търговия. Ще се срещнете с множество от топ компаниите в страна и ще имате възможност да осъществите бизнес контакти и да генерирате нови идеи.

Двата дни ще преминат с полезни лекции, горещи столове и дискусионни панели, които да ви донесат реални идеи, съвети и възможности да развиете вашият бизнес.


Ден 1 -  Ще бъде с основен фокус електронната търговия
Ден 2 - Ще бъде фокусиран върху иновациите и технологиите, които движат дигиталния бизнес напред

Над 20 водещи експерти ще присъстват на сцената, за да споделят своят опит.

Национална Бизнес Мрежа е основен партньор на събитието и заедно с организаторите на Digital4Ruse любезно предоставят специален код за отстъпка на билетите.

За предоставяне на кода, моля, свържете се с офиса на Сдружението.

 

Повече информация за събитието и възможност да закупите своя билет с промо код на: https://digital4burgas.com/

 

 

Адрес

1000 София,
ул. „Позитано“ №9,
блок 1, вх. “Б", ет. 2, офис 4

За контакт

Email: office@nbn-bg.com
тел.: 02 / 4 23 23 91
www.nbn-bg.com