Национална бизнес мрежа официален партньор на Career Show 2020
24 June, 2020

https://careershow.bg/wp-content/uploads/2018/12/careershow-logo-main.png

 

Национална бизнес мрежа е официален партньор на водещото експо за квалифицирани кадри Career Show 2020. Събитието ще се проведе на 24 ноември 2020 г. в Арена Армеец и на 25 ноември онлайн. Организаторите очакват над 5000 квалифицирани кадри, които да се свържат с 200 от най-големите компании у нас.

На 24 ноември в зала Арена Армеец търсещи и предлагащи работа и развитие ще се срещнат на площ от над 4 дка, всички мерки за безопасност, 4 отворени сцени с лекции и уъркшопи и нетуъркинг зона. Работодателите ще имат възможността да се срещнат лично с предварително селектирани кандидати, да участват в програмата на събитието и да позиционират компанията си като работодателска марка във водещото експо за квалифицирани кадри.

Онлайн събитието на 25 ноември ще събере едни от най-добрите компании у нас с квалифицирани кадри от цяла България и Европа. Технологията, която ще се използва в онлайн частта на Career Show 2020 ще предостави ефективно и напълно различно решение. Това ще се случи чрез модерна система за “matchmaking” от ново поколение, опции за подробно филтриране на кандидатите по критерии и провеждането на предварително уговорени лични видео интервюта.

Повече информация за събитието вижте тук: https://careershow.bg/employers/

 

Адрес

1000 София,
ул. „Позитано“ №9,
блок 1, вх. “Б", ет. 2, офис 4

За контакт

Email: office@nbn-bg.com
тел.: 02 / 4 23 23 91
www.nbn-bg.com