100% електрическите лекотоварни автомобили на италианската марка ALKE
16 April, 2020

Представяме на Вашето внимание ефективно решение за подобряване и улесняване на логистичните дейности в ежедневната работа на компанията.

От началото на 2019 година на българския пазар навлязоха 100% електрическите лекотоварни автомобили на италианската марка ALKE, с представител "Авто Инженеринг Холдинг Груп" АД, член на сдружение "Национална бизнес мрежа".

Италиански дизайн и високо качество, многофункционални, с широка продуктова гама, подходящи за най-разнообразни сфери и отрасли са само част от техните предимства.

Продавани в над 40 страни, гамата електрически превозни средства ALKE ATX се характеризира с технически решения, които са резултат от дългогодишен опит и тестове, както и с типово одобрение N1 за движение по пътната мрежа на ЕС. Автомобилите ATX са оборудвани с електрически двигател с висок въртящ момент, което им позволява да се справят по офроуд терени или с тежки задачи. Предлагат се с 5 различни колесни бази и кабини с 2 или 4 места. Батериите могат да бъдат от различен тип – гелови, бързо зареждащи се литиеви батерии или заменяеми оловни акумулатори.

Максималната скорост на автомобилите е 45 км/ч, а пробегът с едно зареждане при различните модели варира от 65 до 150 км. Полезният товар на най-малкия член на АТХ-семейството АТХ 310Е е 620 кг и достига до 1275 кг при модела АТХ 340Е.


При проявен интерес от Ваша страна, ще се радвам да се срещнем и да демонстрираме на място възможностите на серията електромобили.

Адрес

1000 София,
ул. „Позитано“ №8

За контакт

Email: office@nbn-bg.com
тел.: 02 / 4 23 23 91
www.nbn-bg.com