КОНКУРС КОЛЕДА В ПИСМО 2019 на тема "Чудо в писмо"
29 October, 2019

Тази година сдружение "Национална бизнес мрежа" получи специална покана от организаторите на "Коледа в писмо" да подкрепи творческия конкурс, който с всяка следваща година придобива все повече и повече популярност. Освен като медиен партньор, Национална бизнес мрежа ще предостави и творчески подарък на участник, чието писмо най-силно ни е впечатлило.

Екипът ни с огромното удоволствие се включи в тази прекрасна инициатива, независимо че излиза от рамките на бизнеса, но пък дарява вълнуващи емоции и предизвиква креативната нагласа за постигане на нови и интересни идеи, дори и в бизнеса.

Радваме се, че тази година ще имаме честта да съпреживеем духа на единствения по рода си творчески конкурс  “Коледа в писмо”, чиято тема е “Чудо в писмо”.
Целта му е да обедини любителите на четенето и любителите на писането ЗАЕДНО да създадем незабравима атмосфера, провокирана от истории за чудеса. Истории, които ни мотивират и ни дават надежда, карат ни да не се отказваме от мечтите си и да преследваме упорито целите си!

От името на MilaBogi, основател на Вдъхновилницата, сдружение "Национална бизнес мрежа" кани Вашата фирма да се включи в предизвикателството с възможност да зарадва някой от победителите с награда, както и да събуди творческия дух на писане на истории у свои познати, като ги покани за участие в  "Чудо в писмо": https://meantime.live/letters-bg/chudo

https://images.squarespace-cdn.com/content/58847b199f745682087f1fee/1571147798141-NPPHV4EA1MUT26TOOJR8/Squarespace_Cover.png?format=1500w&content-type=image%2Fpng

Крайният срок за изпращане на писма наближава - 9-ти НОЕМВРИ 2019г.,  12:00 часа на обяд.


Участието ви в тази нетрадиционна инициатива ще Ви предостави възможност да популяризирате бранда си на церемонията по връчването на наградите пред значима аудитория.


Нека тази година създадем едно различно и креативно Коледно настроение в офисите си и да се вдъхновим да постигаме успешни резултати през цялата година напред!


При проявен интерес, моля да се свържете с екипа на "Национална бизнес мрежа" за уточнения.

Адрес

1000 София,
ул. „Позитано“ №9,
блок 1, вх. “Б", ет. 2, офис 4

За контакт

Email: office@nbn-bg.com
тел.: 02 / 4 23 23 91
www.nbn-bg.com