Future Mobility Show
10 February, 2020

Службата по търговско икономически въпроси (СТИВ) - Любляна ни изпрати информация относно Международна конференция, посветена на бъдещата мобилност и изложение за електрически автомобили, в периода 25-29 март 2020г. в Любляна, Словения.

Future Mobility Show

https://emobility.si/wp-content/uploads/2019/05/E_mobility_logo_300px_black.png


В периода 25 - 27.03.2020 г. в гр. Любляна ще се проведе Международна конференция, посветена на бъдещата мобилност, а паралелно с конференцията, в периода 25 - 29 март, ще се проведе изложение на електрически автомобили.

Първият ден от конференцията е предназначен за професионалисти, в сферата на развитието на електромобилите, на батериите за електромобили и на електромобилната инфраструктура. В сътрудничество с посолствата на съответните страни в Словения, ще бъде представен напредъка в развитието на електромобилността в Нидерландия, Норвегия, Германия, Китай, Индия и САЩ.

Вторият ден е посветен на електромобилността в общините, а третият ден е за представители на държавни институции, фирми и неправителствени организации.

СТИВ - Любляна има уверението на организаторите, че български представители биха могли да бъдат включени за участие с презентация в програмата, както и че ще бъде оказано съдействие за уреждане на двустранни срещи със словенски фирми и институции.

В случай на проявен интерес и за допълнителна информация, може да се свържете директно с:

  • организаторите от Emobility Словения - г-н Примож Лемеж, primoz.lemez@emobility.si, тел. +386 69 675 363

или

 

Web: https://emobility.si/ 

Адрес

1000 София,
ул. „Позитано“ №9,
блок 1, вх. “Б", ет. 2, офис 4

За контакт

Email: office@nbn-bg.com
тел.: 02 / 4 23 23 91
www.nbn-bg.com