Включете се във водещото кариерно изложение Career Show 2022
13 September, 2022

Водещото кариерно експо за квалифицирани кадри Career Show 2022 ще се проведе на живо на 20 септември в Sofia Event Center и на 21 септември oнлайн. Своите формули за успех пред участниците ще споделят специалните гости на събитието Левон Хампарцумян, Мадлен Алгафари, Росен Плевнелиев, Саня Жекова и много други.

Career Show е модерна платформа за работа, базирана на кариерни събития. През тази година водещото кариерно събитие Career Show 2022, ще събере едни от най-големите работодатели в България и Европа с квалифицирани кандидати на живо и онлайн.

“Благодарни сме на нашите партньори, с които успяваме заедно да допринесем за развитието връзката между бизнеса и квалифицираните кадри. Двудневното събитие Career Show 2022 ще даде възможност за лична среща между търсещи и предлагащи работа както на живо в Sofia Event Center, така и онлайн от всяка точка на света.”, споделят от организаторите.

Компаниите, които се включат в Career Show 2022 ще имат възможност да се срещнат с предварително селектирани кандидати. Събитието предлага широки възможности за набиране на квалифицирани кадри на живо и чрез иновативен софтуер - онлайн. А също така и чудесни възможности за employer branding.

Научете повече за участието си от тук: careershow.bg/expo/employers/