Виртуално изложение „Произведено в Беларус“
10 July, 2020

 

Беларуската търговско-промишлена палата информира, че първото виртуално търговско изложение на беларуски производители „Made in Belarus #AgroFood“ стартира на платформата: https://mib.by/.

Изложението, което продължава до 19 август 2020 г., представя продуктите на големите беларуски компании в селското стопанство и храните.

В изложбата участват над тридесет беларуски компании и институции, като участниците са в две групи: Агро и Храна. Всеки виртуален щанд предлага онлайн образци на продукти, видеоклипове и бизнес оферти. Посетителите могат да гледат личен видео поздрав и да говорят с мениджърите на компанията чрез текстов чат.

Търговското изложение и форумът са полезни за земеделските производители, селскостопанските компании и агропреработвателните компании, както и за бизнеса с търговия с храни.

Агро секторът показва селскостопанска техника и оборудване, последните селскостопански технологии и много други.

На щанда на Държавния комитет по наука и технологии на Република Беларус са представени беларуски научни разработки, които представляват интерес за земеделските стопани и селскостопанските работници.

Националната академия на науките на Беларус демонстрира свои разработки - оранжерийна електрическа система, ленено сено, нови сортове царевица, ензимно свързани комплекти за идентифициране на микотоксини в царевицата, зърнените бобови култури и маслодайната култура и техните производни.

Фирмите демонстрират редица новаторски технологични съоръжения и аксесоари за агро пазара.

В сектора за храни можете да видите нови продукти от беларуските производители на храни и напитки, компаниите презентират богато портфолио, което включва различни видове месни и млечни продукти, като някои марки са познати в целия свят.

Търговското изложение се провежда под егидата на Беларуската търговско-промишлена палата със съдействието на министерства и агенции, търговско-промишлени палати и бизнес асоциации на няколко държави.

Посещението е безплатно (подлежи на задължителна регистрация). Можете да се регистрирате на адрес: https://www.belinterexpo.by/exhibition/virtual/

 и интерактивната платформа: https://mib.by/

За повече подробности относно Международното търговско изложение „Made in Belarus #AgroFood“  моля, посетете уебсайта на организатора, изложбено предприятие „Belinterexpo” на Беларуската търговско-промишлена палата: www.belinterexpo.by

.

Адрес

1000 София,
ул. „Позитано“ №9,
блок 1, вх. “Б", ет. 2, офис 4

За контакт

Email: office@nbn-bg.com
тел.: 02 / 4 23 23 91
www.nbn-bg.com