Поредно успешно събитие на НБМ - В2В партньорства чрез дигитален маркетинг
12 November, 2019

Днес се проведе поредното успешно събитие с принос на сдружение "Национална бизнес мрежа" като съорганизатор - уъркшоп "В2В партньорства чрез дигитален маркетинг".

Благодарим на партньорите ни Българско-търговска промишлена палата и "Етаргет България" за оказаното съдействие, както и на изключителните лектори - Мануела Тотева, Ален Попович и Христо Николински за споделената експертиза.

В рамките на полудневното събитие обсъдихме последните тенденции в дигиталния маркетинг, възможности за подобряване на пазарните позиции, стратегии за популяризиране на бранда, често допускани грешки при дигиталното маркетиране на продукт/услуга и как да ги избегнем, както и какъв да бъде фокуса при създаване на качествено съдържание.

Доволни сме, че съвместните ни усилия предоставиха значима добавена стойност на участниците в уъркшопа - представители на малкия и среден бизнес от разнообразни индустриални сектори. А на тях благодарим, както за оказаното доверие, така и за активното участие в уъркшопа. За екипа на сдружение “Национална бизнес мрежа” бе истинско удоволствие да види препълнена зала с професионалисти, желаещи да усъвършенстват своите умения и да разширяват възможностите си за изграждане на В2В партньорства.